Στερεό φουτουριστικό σχεδιασμό κατοικιών που βρίσκεται στην Αυστραλία

σταθερή φουτουριστική αρχιτεκτονική αρχιτεκτονικής σπιτιών

Στερεό φουτουριστικό σχεδιασμό κατοικιών που βρίσκεται στην Αυστραλία

Η αυστραλιανή εταιρεία Charles Wright Architects χρησιμοποιεί ένα μείγμα προκατασκευασμένου και επιτόπου σκυροδέματος για να χτίσει ένα σπίτι που μπορεί να αντέξει τους ισχυρότερους τυφώνες στο βόρειο Κουίνσλαντ.

Η διώροφη κατοικία κρέμεται στην άκρη μιας λίμνης σε μια περιοχή με τροπικό δάσος στην παραλία

στερεά φουτουριστικό σπίτι σχεδιασμό κατοικία Αυστραλία




Η περιοχή του τροπικού δάσους είναι επιρρεπής σε τροπικούς κυκλώνες στην κορυφή των μετεωρολογικών κλιμάκων. Οι ογκώδεις όγκοι των προβολέων δεν είναι μόνο αρκετά ισχυροί για να αντέξουν αυτούς τους κυκλώνες, αλλά και για να αποτρέψουν την είσοδο νερού κατά τη διάρκεια των συνοδευτικών πλημμυρών.

Το κτίριο μπορεί να αντέξει τους ισχυρότερους τυφώνες στο βόρειο Κουίνσλαντ

σταθερή μαζική φουτουριστικό σχεδιασμό σπιτιού αυστραλιανό στεγανά

Οι αρχιτέκτονες του Charles Wright σχεδίασαν το κτίριο να είναι αυτόνομο και αυτόνομο. Τα ηλιακά πάνελ στην οροφή παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, ενώ ένα σύστημα νερού των 250.000 λίτρων επιτρέπει στους κατοίκους να επωφελούνται από τις τεχνολογίες ανακύκλωσης των βρόχινων υδάτων και των υδατανθράκων.

στερεά φουτουριστικό σχεδιασμό σπίτι Αυστραλία δομή



"Ο στόχος δεν ήταν απλώς να παράγει ένα τεχνικό αποτέλεσμα", εξηγούν οι αρχιτέκτονες, "αλλά να δημιουργηθεί ένα κτίριο που χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις φυσικές ανέσεις και επαναφέρει το περιβάλλον του φυσικού υγροτόπου".

Το σπίτι παρέχει μια λύση ουδέτερου κλίματος για μια περιβαλλοντικά ευαίσθητη τοποθεσία στην άκρη του τροπικού δάσους της παραλίας FNQ

στερεά φουτουριστικό σχεδιασμό σπιτιών Αυστραλία weatherproof κυκλώνες

Το κτίριο ονομάζεται Stamp House και έχει ένα όμορφο εξωτερικό φτιαγμένο με ένα πλέγμα από κυκλικά λάκκους που ξεπερνούν τους τοίχους και την οροφή.

Η είσοδος στο κτίριο βρίσκεται στον τελευταίο όροφο

στερεά φουτουριστικό σπίτι σχεδιασμό εσωτερικό της Αυστραλίας

Η είσοδος στο κτίριο προσεγγίζεται με ένα πέρασμα - μια μεγάλη γέφυρα πάνω από το νερό. Στο εσωτερικό, ένα μεγάλο κυρίως σαλόνι προσφέρει αρκετές καθιστικές περιοχές, διαθέτει κουζίνα, τραπεζαρία και γυμναστήριο. Τα υπνοδωμάτια βρίσκονται στα φτερά.

Το σκυρόδεμα αναπτύχθηκε και μονώθηκε με την ενσωματωμένη επένδυση με επένδυση με επένδυση για να παρέχει μια σταθερή, πιο δροσερή και πιο άνετη ετήσια θερμοκρασία περιβάλλοντος

στερεά φουτουριστικό σπίτι σχεδιασμό αυστριακό ισόγειο

Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες από τους Charles Wright Architects:

Σφραγίδα σπίτι
Η CWA προσεγγίστηκε από τον πελάτη του έργου για να παραδώσει μια λύση ουδέτερου του κλίματος σε μια περιβαλλοντικά ευαίσθητη τοποθεσία στην άκρη του FNQ Strand Rainforest. Ο στόχος δεν ήταν μόνο να δημιουργηθεί ένα τεχνικό αποτέλεσμα, αλλά να οικοδομηθεί ένα κτίριο που χρησιμοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις φυσικές ανέσεις. Το κτίριο διαθέτει ένα κατασκευασμένο υδατικό οικοσύστημα που ήταν αποτέλεσμα μακράς συνεργασίας με τους Εθνικούς Δρυμούς, τους Περιβαλλοντικούς Οργανισμούς, την Πολιτεία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί μαζικές εξωλέμβιες για την άμβλυνση των επιπτώσεων των πιθανών πλημμυρών και της πλημμυρίδας «βασιλικής παλίρροιας» με δραστηριότητα κυκλώνων. Το έργο αναπτύχθηκε για να αντέξει τους ισχυρούς και έντονους κυκλώνες.

Ο σχεδιασμός γίνεται σε ένα πρωτοποριακό συνδυασμό προκατασκευασμένου σκυροδέματος στην πλατεία     στερεά φουτουριστικό σχεδιασμό σπιτιών Αυστραλία φωτισμού

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 43 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: